سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان سایت پارلمان آلمان هك شد

 
 

ایرنا , پنجشنبه 20 بهمن 1390

سایت پارلمان آلمان هك شد

 
 

پایگاه اطلاع رسانی پارلمان آلمان از سوی یك گروه هكر بین المللی كه به گروه بی نام و نشان ( انانیموس) معروف شده، مورد حمله اینترنتی قرار گرفت و هك شد.

هموطن آنلاین - این گروه هكر بین المللی موفق شده اند در ادامه فعالیت های خرابكارنه خود، به سایت پارلمان آلمان وارد شده و به بخش مهمی از اسناد محرمانه آن دسترسی یابند.
براساس این گزارش، این هكرهای بی نام و نشان بلافاصله
 

" این هكرهای بی نام و نشان بلافاصله پس از دسترسی به اسناد محرمانه پارلمان آلمان كه بخشی از آن مربوط به جزییات عملیات جنگی این كشور در افغانستان بوده است، نسبت به انتشار عمومی آن در سایت شخصی خود ، اقدام كرده اند... "

 
 
پس از دسترسی به اسناد محرمانه پارلمان آلمان كه بخشی از آن مربوط به جزییات عملیات جنگی این كشور در افغانستان بوده است، نسبت به انتشار عمومی آن در سایت شخصی خود ، اقدام كرده اند.
اسناد منتشر شده مربوط به اطلاعات نظامی محرمانه ای در رابطه با تحقیقات پارلمان آلمان در رابطه با عملیات بمباران یك منطقه در افغانستان توسط آمریكایی ها بوده كه در سپتامبر 2009 بدستور یك فرمانده نظامی آلمانی انجام شده است.
در خبرها اعلام شده بود كه در این عملیات نظامی كه با هدف متلاشی كردن یك گروه از شورشیان طالبان انجام شده، بیش از 140 نفر از جمله تعدادی از غیرنظامیان افغانی كشته شدند.
'امید نوری پور' نماینده عضو فراكسیون سبزها در پارلمان آلمان كه عضو كمیته حقیقت یاب بمباران قندوز بوده، صحت این اسناد را تایید كرد و گفت: اسنادی كه منتشر شده، اصل بوده و همان اطلاعات محرمانه پارلمان است .
پارلمان آلمان تحقیقات خود را برای روشن شدن زوایای پنهان این سرقت اینترنتی و شناسایی افرادی كه نسبت به این كار اقدام كرده اند، آغاز كرده است.
گروه هكر انانیموس،(بی نام و نشان ها) در گذشته نیز تعدادی از سایت های دولتی در كشورهای مختلف را هك كرده و نسبت به انتشار عمومی اطلاعات محرمانه آنها اقدام كرده است.
پایگاه خبری دولت لهستان نیز امروز از هك شدن سایت وزارت فرهنگ این كشور خبر داد.
گفته می شود، سایت وزارت فرهنگ لهستان در اعتراض به سیاست های اینترنتی دولت این كشور هك شده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
زمان ثبت نام کاردانی به کارشناسی
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار