سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث نقشه هولناک یک زن برای قتل شوهرش

 
 

مهر , يكشنبه 23 بهمن 1390

نقشه هولناک یک زن برای قتل شوهرش

 
 

روز حادثه سجاد را در مسیر خانه اش با تهدید شوکر و چاقو ربوده و به بیابان های اطراف کمالشهر بردم، بعد هم بر اساس نقشه او را با ضربه های کارد از پا درآوردم.

هموطن آنلاین_ زن جوان که با همدستی یک مرد افغانی نقشه قتل همسر خود را طراحی و اجرا کرده بود، در جریان تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی استان البرز دستگیر شد.
پنجشنبه گذشته مأموران پلیس کرج از کشف جسد مردی در بیابان های اطراف کمالشهر باخبر شدند، دقایقی بعد تیمی از کارآگاهان همراه بازپرس ویژه قتل در محل حاضر شده و در نخستین بررسی ها دریافتند مقتول مرد جوانی است که عاملان جنایت پس از کشاندن او به بیابان های اطراف کمالشهر وی را با ضربه های کارد به قتل رسانده اند.
پس از بررسی های مقدمات جسد به پزشکی قانون منتقل شد و کاراگاهان مبارزه با جرایم جنایی تحقیقات برای افشای راز این جنایت را آغاز کردند.
در نخستین تحقیقات مشخص شد مقتول سجاد نام داشته که خانواده اش روز حادثه ناپدید شدن او را به پلیس گزارش داده بودند، با شناسایی هویت مقتول روند رسیدگی به این پرونده وارد مرحله تازه ای شد و کاراگاهان با تجسس های گسترده رد پای یک تبعه افغانی را در این جنایت کشف کردند.
متهم که قصد فرار از کشور را داشت در عملیاتی ضربتی به دام افتاد و در بازجویی ها جزئیات جنایت خود را فاش کرد، او به کاراگاهان گفت، چندی قبل زن جوانی سراغ من آمد و مدعی شد به خاطر اختلافاتی که با شوهرش دارد قصد دارد او را به قتل برساند، من هم در برابر دریافت پول قبول کردم نقشه هولناکش را اجرا کنم، روز حادثه سجاد را در مسیر خانه اش با تهدید شوکر و چاقو ربوده و به بیابان های اطراف کمالشهر بردم، بعد هم بر اساس نقشه او را با ضربه های کارد از پا درآوردم.
پس از این اعترافات مأموران همسر مقتول را نیز دستگیر کردند که تحقیقات از او در اداره آگاهی ادامه دارد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار