سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر «روزهای زندگی» با هفت سیمرغ رکورد دار فجر سی ام شد

 
 

سه شنبه 25 بهمن 1390

«روزهای زندگی» با هفت سیمرغ رکورد دار فجر سی ام شد

 
 

آیین اختامیه سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر شب گذشته 23 بهمن ماه در تالار وحدت با حضور نامزدهاي بخش های مختلف جشنواره و جمع کثیری از خبرنگاران و مردم برگزارشد .

New Page 1

هموطن آنلاین -  در ابتدای این مراسم که اجرای آن را محمد رضا شهیدی فر عهده دار بود محمد خزاعی دبیر جشنواره در سخنانی کوتاه گفت:من گزارشی از عملکرد جشنواره آماده کرده بودم که در مراسم اختتامیه آن را برای شما قرائت کنم اما احساس می کنم امشب بیشتر باید بشنوم تا حرف بزنم.
وی در ادامه گفت: من دوستی دارم که جانباز 70 درصد است و طی گفتگویی که با هم داشتیم از دوستان سینماگر کمی گلایه داشت و می گفت باید به سینماگران گفت که حقیقتا جای مردم عادی و شهرستانی ها روی پرده سینما کجاست؟و معتقد بود به اینکه بین مردم و فیلمسازان فاصله افتاده است.
دبیر جشنواره در ادامه افزود:من فکر می کنم باید زبان مشترکی بین مسئولان و هنرمندان پیدا کنیم.


*جوايز بخش اقلام تبليغاتي


در ادامه مراسم در بخش مسابقه مواد تبلیغی و اطلاع رسانی جایزه بهترین طراحی پوستر به احسان بر آبادی برای طراحی پوستر خارجی "اینجا بدون من"رسید.
در بخش بهترین آنونس نیز دیپلم افتخار به مهدی سعدی برای آنونس "اینجا بدون من" تعلق گرفت.
در بخش بهترین عکس نیزآرزو اتحاد برای فیلم "1359"دیپلم افتخار گرفت و جواد جلالی برای فیلم"بدرود بغداد" سیمرغ بلورین دریافت کرد.


*صحبتهاي رئيس سازمان سينمايي كشور


در ادامه مراسم جواد شمقدری گفت: یک دوره فشرده را پشت سرگذاشتیم و امشب با اهدای جوایز رقابت‌ها به پایان می‌رسد اما رقابت‌های جدی‌تر و فشرده‌تر برای اکران فیلم‌ها و تولید برای سال آینده است
وی در ادامه گفت:امسال شاخص ترین فیلم ها فیلم های دفاع مقدسی بودند و امیدوارم این مسیر پررونق تر شود.
شمقدری ادامه داد: لازم است در حوزه اکران یک آسیب‌شناسی شود و اکران بهتری را در سال بعد داشته باشیم. همین جا پیشنهاد می‌شود به فیلم‌های برگزیده برای اکران عنایت بیشتری داشته باشیم.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: در جشنواره شاهد انواع نگاه فیلمسازان بودیم اما معتقدم که باید یک تنوع اساسی در این زمینه صورت بگیرد و آنچه بر پرده سینما شاهد آن هستیم با برخی رویکردها، نگاه‌ها که آثار به نقد می‌کشند و هر نقدی که برای فیلم‌ها نوشته می‌شود هر چقدر هم دلسوزانه باشد مفید است اما آنچه که من فکر می‌کنم و باید مورد نقد قرار گیرد عدم هماهنگی گفتمان‌های مختلف در جامعه ایرانی است.
شمقدری در ادامه افزود: ما معتقدیم در برخی فیلم‌ها جشنواره با رویکرد جامعه همخوانی نداشته است که این فیلم‌ها آن را رعایت نکردند، همین جا از مدیر کل نظارت و ارزشیابی می‌خواهم با فیلمسازان صحبت کند تا برخی شئونات در فیلم‌ها رعایت شود.واگر اصلاحاتی در این فیلم‌ها صورت نگیرد، مجبور به اکران محدود هستیم تا خانواده‌ها با اطلاعات کامل همراه با خانوادهایشان به سینماها بیایند.


*جوايز بخش مسابقه مستند


در بخش‌ فیلم‌های مستند بهترین پژوهش به فیلم "خلیج فارس"ساخته ارد عطار پور و سعید ملیح اهدا شد.
دیپلم افتخار بهترین تدوین به بهمن کیارستمی و پیمان خاکسار برای فیلم "کهریزک 4 نگاه اپیزود هملت" اهدا شد.
دیپلم افتخار بهترین فیلمبرداری به محمد لطیفیان برای فیلم "وقتی ابرها پایین می آیند" اهدا شد.
سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی این بخش نیز به مانی حقیقی برای فیلم "مهرجویی کارنامه چهل ساله" اهدا شد.
سیمرغ بلورین بهترین فیلم این بخش نیز به فتح الله امیری برای فیلم "در جستجوی پلنگ ایرانی" اهدا شد.
جایزه ویژه هیئت داوران این بخش نیز به حبیب احمد زاده برای فیلم "بهترین مجسمه دنیا" رسید.
محمد رضا عباسیان مدیر عامل موسسه رسانه های تصویری در ادامه مراسم گفت:ممنونم از دبیر جشنواره که بخش مستند را به جشنواره فجر بازگرداندند و برای ما افتخار بزرگی بود که موسسه رسانه های تصویری هم یکی از حامیان مالی این جشنواره بود و امیدوارم که به برگزیدگان این بخش نیز جایزه خودرو تعلق بگیرد.شفیع آقا محمدیان مدیر مرکز سینمای مستند و تجربی نیز گفت:من گلایه ای از اصحاب رسانه دارم که در مدت برگزاری جشنواره فیلم فجر فیلم های بخش مستند را به خوبی ندیدند و آنها را نقد نکردند و باید بگویم که بدون کمک اصحاب رسانه سینمای مستند آنطور که باید فراگیر نخواهد شد.


*جوايز بخش مسابقه نگاه نو (مسابقه فيلم هاي اول)


در ادامه مراسم در بخش بهترین دستاورد هنری و فنی لوح تقدیر به روان بخش صادقی برای فیلم "فيلادلفی" تعلق گرفت.
و دیپلم افتخار این بخش به برگزیدگان انیمیشن "تهران 1500" تعلق گرفت.
در بخش بهترین بازیگر زن فیلم های اول دیپلم افتخار این بخش به مهناز افشار برای بازی در فیلم "برف روی کاجها" تعلق گرفت.
در بخش بهترین بازیگر مرد فیلم های اول لوح تقدیر این بخش به ناصر گیتی جاه برای فیلم "خوابم میاد"تعلق گرفت.گیتی جاه پس از دریافت جایزه گفت:من از برگزار کنندگان این جشنواره تشکر می کنم که بالاخره بعد از 60 سال من راقابل دانستند.
دیپلم افتخار این بخش نیز به سعید راد برای بازی در فیلم "گیرنده" تعلق گرفت او نیز که پس از 38 سال این جایزه را دریافت کرده بود گفت:امیدوارم هر سال این بالا باشم و با همت شما جایزه بگیرم.
دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه فیلم اول به فیلم "گیرنده" تعلق گرفت.
در بخش بهترین کارگردانی مانلی شجاعی فرد برای کارگردانی فیلم "میگرن" لوح تقدیر گرفت.
سیمرغ بهترین کارگردانی این بخش به رضا عطاران برای کارگردانی فیلم "خوابم میاد" تعلق گرفت.
سیمرغ بلورین بهترین فیلم اول به محمد قهرمانی برای فیلم "گیرنده" تعلق گرفت.


*صحبتهاي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي


در ادامه مراسم سیدمحمد حسینی( وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی )گفت: سینما سینماست، سینما موسیقی دارد اما کنسرت نیست، سینما گریم دارد اما آرایشگاه نیست، سینما با نقاشی رابطه دارد اما گالری نیست و با همه هست ولی سینما سینماست و سینما تنها با اندیشه هم سلک است و فیلمی که مبتنی بر اندیشه نباشد تصاویر متحرک است که «ای برادر تو همه اندیشه‌ای/ مابقی خود استخوان و ریشه‌ای».
وزیر ارشاد با بیان اینکه مهمترین نقطه اندیشه در سینما فیلمنامه است، تاکید کرد: شاید ایران برای بعد تکنیکی کم و کسری نداشته باشد اما برای ایران و نظام و رسالت مشکل اساسی فیلمنامه است و به مهمترین بخش فیلم که همان فیلمنامه است توجه درستی نمی‌شود و به فیلمنامه‌نویسان کمترین توجه می‌شود.
وی در ادامه افزود: سازمان نوپای سینمایی به فیلمنامه نویسان توجه بیشتر کند که نقش ایوان لازم است اما پای بست را محکم کنید.
*جوايز ويژه جشنواره فجر
در ادامه مراسم جایزه ویژه دبیر جشنواره برای توجه به سه مضمون اخلاق، امید و آگاهی به رسول صدرعاملی برای فیلم سینمایی "در انتظار معجزه" رسید.صدر عاملی پس از دریافت جایزه گفت:این دوره یکی از بهترین دوران برگزاری جشنواره فیلم فجر بود آرمان ها و شعارهای امسال آرمان هایی است که ما در این 30 سال با توجه به آنها زندگی کردیم تا به وسیله آنها جامعه ای رو به پیشرفت داشته باشیم .
سیمرغ بلورین سی‌امین جشنواره فیلم فجر در بخش نگاه ملی به ابراهیم اصغری برای فیلم سینمایی "شور شیرین" رسید.
در ادمه فیلم برگزیده تماشاگران در بخش سینمای بین الملل به فیلم "ملکه"ساخته محمد علی باشه آهنگر رسید.


*جوايز بخش سوداي سيمرغ (مسابقه سينماي ايران)


سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه میدانی این دوره از جشنواره به محسن روزبهانی برای فیلم سینمایی "روزهای زندگی" اهداء شد.
سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه بصری به کامران سحر خیز و سید هادی اسلامی برای فیلم سینمایی"سلام بر فرشتگان" اهداء شد.
و دیپلم افتخار این بخش نیز به حسین ایزدی برای فیلم "ملکه "اهدا شد.
سیمرغ بلورین بهترین موسیقی فیلم به حسین علیزاده برای ساخت موسیقی به فیلم سینمایی "ملکه" اهدا شد.
سیمرغ بلورین بهترین طراحی صحنه و لباس به عباس بلوندی برای فیلم "ملکه"رسید.
سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری به محمد رضا دلپاک برای فیلم "خرس"اهدا شد. دیپلم افتخار این بخش نیز به فرامرز ابوالصدق برای فیلم "روزهای زندگی"اهدا شد.
سیمرغ بلورین بهنرین صدابرداری به ساسان نخعی برای فیلم "بوسیدن روی ماه"رسید.
سیمرغ بلورین بهترین تدوین به هایده صفی یاری برای فیلم "نارنجی پوش" اهدا شد.
سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری به امیر کرمی برای فیلم "روزهای زندگی" اهدا شد. ودیپلم افتخار این بخش نیز به حسن پویا برای فیلم "راه بهشت"رسید.
سیمرغ بلورین بهترین چهره‌پردازی این دوره از جشنواره فیلم فجر به عباس صالحی برای فیلم سینمایی"روزهای زندگی" اهدا شد.
سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد به اکبر عبدی برای فیلم "خوابم می آد" اهدا شد و عبدی پس از دریافت جایزه گفت:این جایزه دیگر به درد من نمی خورد و من باید برای فیلم"سرای ایران" این جایزه را می گرفتم که ناصر تقوایی برای آن زحمت زیادی کشید و جایزه در جوانی برای هنرمند کارساز است.
سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن به یکتا ناصر برای فیلم "یکی می خواد باهات حرف بزنه" اهدا شد.
سیمرغ بلورین بازیگر نقش اول مرد به فرهاد اصلانی برای مجموعه کارهای او اهدا شد.
دیپلم افتخار بهترین بازیگر زن به بهناز جعفری برای بازی در فیلم "تلفن همراه رئیس جمهور" اهدا شد و سیمرغ بلورین این بخش نیز به هنگامه قاضیانی برای بازی در «روزهای زندگی» اهدا شد.
قاضیانی پس از دریافت جایزه گفت:تمام کانديداهای این بخش زنان معتبر سینما هستند و لایق گرفتن سیمرغ بودند.
دیپلم افتخار بهترین فیلم به سعید سعدی برای فیلم "روزهای زندگی" اهدا شد و دیپلم افتخار دیگر متعلق به رضا رخشان برای فیلم "ضد گلوله"بود.
جایزه بهترین فیلمنامه اقتباسی به علی مصفا برای ساخت فیلم "پله آخر"تعلق گرفت.
در ادامه در بخش بهترین فیلمنامه سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه به مصطفی کیایی برای نگارش فیلمنامه فیلم سینمایی "ضد گلوله" اهدا شد.
سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی بخش مسابقه سینمای ایران به پرویز شیخ‌طادی برای ساخت فیلم سینمایی "روزهای زندگی"اهدا شد.
جایزه ویژه هیئت داوران به داریوش مهرجویی برای فیلم "نارنجی پوش"تعلق گرفت که او پس از دریافت جایزه گفت:از همکاران عزیزم تشکر می کنم بخصوص وحیده محمدی فر که در نوشتن سناریو به من کمک کرد و تشکر ویژه دارم از حامد بهداد كه با بازی درخشان خود جلای خاصی به فیلم داد و من تصمیم گرفتم این جایزه را به حامد بهداد تقدیم کنم.
سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی بخش مسابقه سینمای ایران به پرویز شیخ‌طادی برای ساخت فیلم سینمایی "روزهای زندگی" اهدا شد.
سیمرغ بلورین بهترین فیلم برگزیده تماشاگران به فیلم "برف روی کاج ها" رسید که ساداتیان پس از دریافت جایزه گفت:از برگزار کنندگان جشنواره تشکر می کنم و چون این جایزه مردمی است باید از مردم تشکر کنم و این جایزه را به پیمان معادی تقدیم می کنم.
در ادامه پیمان معادی نیز گفت:من برای 10 سال اینده ام از تک تک شما سیمرغ گرفتم.من در سینما هستم و خواهم ماند و دوست دارم در اینجا جای اصغر فرهادی را خالی کنم.
در پایان مراسم نیز اعلام شد که 27 بهمن ماه در سینما آزادی اختتامیه بخش تجلی اراده ملی برگزار خواهد شد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار