سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث جزئیات قتل هولناک سه عضو خانواده ای در مشهد/ عامل جنایت اعتراف کرد

 
 

مهر , شنبه 9 ارديبهشت 1391

جزئیات قتل هولناک سه عضو خانواده ای در مشهد/ عامل جنایت اعتراف کرد

 
 

یکی از پسران این خانواده صبح زمانی که برای سرکشی به پدر و مادرش به آنجا آمده با جسد غرق در خون سه عضو خانواده‌اش روبرو شده و موضوع را به پلیس و اورژانس اطلاع داده بود.

هموطن آنلاین _ حزئیات قتل هولناک سه عضو یک خانواده با دستگیری و اعترافات عامل جنایت فاش شد.
صبح روز سه‌شنبه ماموران پلیس مشهد در جریان قتل سه عضو یک خانواده در بلوار وکیل آباد این شهر قرار گرفتند.
تیم جنایی دقایقی بعد همراه اسماعیل شاکر بازپرس ویژه قتل در محل جنایت حاضر شده و در نخستین بررسی‌ها دریافتند قربانیان جنایت زن و مرد صاحبخانه و پسر 25 ساله شان هستند که با ضربه های کارد از پا درآمده بودند.
یکی از پسران این خانواده صبح زمانی که برای سرکشی به پدر و مادرش به آنجا آمده با جسد غرق در خون سه عضو خانواده‌اش روبرو شده و موضوع را به پلیس و اورژانس اطلاع داده بود.
تیم امدادی پس از حضور در محل دریافتند مرد صاحبخانه و پسرش هنوز زنده هستند که بلافاصله آنها را به بیمارستان رساندند که تلاش پزشکان برای نجات جان آنها موثر واقع نشد و بر اثر شدت جراحات جان باختند.
کارآگاهان پلیس آگاهی استان خراسان رضوی در جریان بررسی محل قتل دریافتند این جنایت از سوی یک قاتل آشنا صورت گرفته است. عامل قتل به راحتی وارد خانه شده و با انگیزه اختلاف قدیمی آنها را از پا درآورده بود. بهم ریختگی خانه نیز نشان داد قاتل با قربانیان خود درگیر شده بود.
در ادامه چند تن از بستگان و آشنایان مقتولان در این رابطه دستگیر شدند که یک نفر از آنها عصر دیروز لب به اعتراف گشود و به کشتن سه عضو این خانواده به دلیل اختلافات قدیمی اعتراف کرد.
متهم صبح فردا برای بازجویی‌های تخصصی به دادسرا منتقل می‌شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار