 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
فارس , شنبه 9 ارديبهشت 1391 |
|
تولید 131 میلیون لیتر بنزین تاسال 94
|
| | | |
 | علیرضا ضیغمی گفت: از ده طرح پالایشگاهی هشت طرح آن تا پایان سال 91 و تعدادی نیز در بندرعباس و اصفهان در ماه های اول سال 92 بهره برداری می شود. |  هموطن آنلاین _ مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده نفتی گفت: در حال حاضر تولید بنزین کشور 55.5 میلیون لیتر در روز است و در سال های 91 تا 94 به ترتیب 67.3 ، 81، 93 و 131 میلیون لیتر می رسد.
علیرضا ضیغمی از بهره برداری هشت طرح پالایشگاهی با ظرفیت 12 میلیون تن در سال جاری خبر داد و گفت: از ده طرح پالایشگاهی هشت طرح آن تا پایان سال 91 و تعدادی نیز در بندرعباس و اصفهان در ماه های اول سال 92 بهره برداری می شود.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش فرآورده نفتی ایران افزود: در حال حاضر تولید بنزین کشور 55.5 میلیون لیتر در روز است و در سال های 91 تا 93 به ترتیب 67.3 ، 81 و 93 میلیون لیتر و در سال 94 که پایان برنامه پنجم است به 131 میلیون می رسد.
وی خاطرنشان کرد: بخشی از این تولید، مربوط به سهم ارتقای کیفی پالایشگاه های موجود و بخشی از آن مربوط به پالایشگاه جدید (ستاره خلیج فارس) خواهد بود که در سه فاز تعریف شده است و با حدود سه میلیارد دلار در بندرعباس اجرا می شود و تاکنون هم 50 درصد آن اجرا شده است.
ضیغمی تصریح کرد: پالایشگاه ستاره خلیج فارس حدود 35 میلیون لیتر بنزین با استاندارد یورو5 و معادل 15 میلیون لیتر نفت وگاز تولید خواهد کرد.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|