چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان چهار انفجار پياپي در اوكراين 27 مجروح برجاي گذاشت

 
 

ايسنا , شنبه 9 ارديبهشت 1391

چهار انفجار پياپي در اوكراين 27 مجروح برجاي گذاشت

 
 

مار مجروحان اعلام شده مربوط به سه انفجار نخستین است و هنوز از صدمات انفجار چهارم اطلاعی در دست نیست.

هموطن آنلاین _ در یک‌ سری انفجارها در شهر دنیپروپتروفسک اوکراین دست‌کم ۲۷ تن مجروح شدند. وزارت امور اضطراری اوکراین اعلام کرد که در میان مجروحان ۹ کودک نیز به چشم می‌خورد.
در مجموع چهار انفجار در اوکراین روی داده که فاصله‌ی زمانی آن‌ها از یکدیگر اندک بوده است. شمار مجروحان اعلام شده مربوط به سه انفجار نخستین است و هنوز از صدمات انفجار چهارم اطلاعی در دست نیست.
به گزارش وزارت امور اضطراری این کشور، نخستین انفجار ناشی از مواد منفجره‌ای بوده که در یک سطل زباله در کنار در ورودی یکی از متروهای شهر جاسازی شده بود. دومین انفجار در مقابل یکی از سینماها و سومین انفجار در یک خیابان پر رفت و آمد روی داده است.
براساس گزارش شبكه خبري دويچه وله آلمان، ویکتور یانوکوویچ، رئیس‌جمهوری اوکراین این سوء‌قصدها را "چالشی برای کشور" خواند و گفت: ما درباره‌ی واکنش مناسب به آن فکر خواهیم کرد.
دنیپروپتروفسک زادگاه یولیا تیموشنکو، رهبر زندانی اپوزیسیون اوکراین است. رهبران کی‌يف در قبال او که از بیماری رنج می‌برد، روش سختگیرانه‌ای در پیش گرفته‌اند که باعث اعتراض محافل گوناگون داخلی و خارجی شده است.
تیموشنکو، نخست وزیر پیشین اوکراین ماه‌هاست که از کمردرد رنج می‌برد و از یک هفته پیش در اعتراض به وضعیت حبس خود به اعتصاب غذا دست زده است.
اوکراین به همراه لهستان از ماه ژوئن میزبان مسابقات فوتبال جام ملت‌های اروپاست، ولی شهر دنیپروپتروفسک جزو محل‌های برگزاری این مسابقات نیست.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار