 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ايسنا , شنبه 9 ارديبهشت 1391 |
|
توليد خودروهاي تجاري 6 درصد كاهش يافت
|
| | | |
 | به صورت تفكيك شده سال قبل توليد انواع وانت با كاهش 5.6 درصدي به 189 هزار و 217 دستگاه رسيد. |  هموطن آنلاین _ توليد انواع خودروهاي تجاري داخلي در سال گذشته با كاهش 5.9 درصدي به 228 هزار و 658 دستگاه رسيد.
اين در حالي است که در سال 1389 در مجموع 243 هزار و 132 دستگاه انواع خودروهاي تجاري شامل وانت، مينيبوس و ميدل باس، اتوبوس و کاميون در کشور توليد شده بود.
به صورت تفكيك شده سال قبل توليد انواع وانت با كاهش 5.6 درصدي به 189 هزار و 217 دستگاه رسيد. توليد انواع مينيبوس و ميدل باس با افزايش 7.4 درصدي بالغ بر سه هزار و 640 دستگاه شد. توليد انواع اتوبوس نيز به دو هزار و 464 دستگاه رسيد که حاکي از کاهش 19.9 درصدي توليد اين محصول بود. توليد انواع کاميون نيز به 33 هزار و 337 دستگاه رسيد که نشاندهنده كاهش 7.7 درصدي توليد آن است.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|