چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان ايتاليا سفير خود را از هند فراخواند

 
 

شنبه 30 ارديبهشت 1391

ايتاليا سفير خود را از هند فراخواند

 
 

منابع آگاه اعلام کردند گفته می شود این دو تفنگدار ایتالیایی در ماه فوریه ماهیگیران هندی را با دزدان دریایی اشتباه گرفته اند و آنها را کشته اند.

هموطن آنلاین_ پس از آنکه پلیس ایالت کرالای هند روز جمعه دو تفنگدار ایتالیایی را به کشتن دو ماهیگیر هند متهم کرد، ایتالیا سفیر خود را از هند فراخواند.
این منابع افزودند گیاکامو سانفلیس دی مونته فورتی سفیر ایتالیا در هند چند ساعت پس از آنکه دو تفنگدار ایتالیایی توسط پلیس هند به قتل متهم شدند برای مذاکرات فراخوانده شد.
منابع آگاه اعلام کردند گفته می شود این دو تفنگدار ایتالیایی در ماه فوریه ماهیگیران هندی را با دزدان دریایی اشتباه گرفته اند و آنها را کشته اند.
در همین حال، وزارت خارجه ایتالیا در بیانیه ای اعلام کرد در پی تحولات مربوط به متهم شدن دو نظامی ایتالیایی در کرالای هند، سفیر ایتالیا در دهلی نو برای مشورت فراخوانده شده است.
خبرگزاری شینهوا از دهلی نو گزارش داد، ایتالیا اعلام کرده است که این حادثه در آبهای بین المللی روی داده است و هند هیچ اختیاری در این باره ندارد. بنابراین این دو تفنگدار باید در دادگاههای ایتالیا محاکمه شوند. با این حال مسئولان هندی می گویند این حادثه در آبهای این کشور روی داده است.
براساس قوانین جزایی هند، در صورت مجرم شناخته شدن این دو تفنگدار ایتالیایی، با حبس ابد و حتی مجازات اعدام روبرو خواهند بود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار