نوذری: مصرف انرژی باید ساماندهی شود
هموطن سلام , يكشنبه 11 اسفند 1387 - ساعت 21:59

وزیر نفت گفت : باید اجرای مبحث 19 مقررات ملی ساختمان را به منظور جلوگیری از اتلاف بیشتر انرژی در بخش مسکن و ساختمان جدی بگیریم.

 

وزیر نفت گفت : باید اجرای مبحث 19 مقررات ملی ساختمان را به منظور جلوگیری از اتلاف بیشتر انرژی در بخش مسکن و ساختمان جدی بگیریم.
غلامحسین نوذری در همایش عزم ملی در اجرای مبحث 19 مقررات ملی ساختمان گفت : 41 درصد انرژی تولیدی کشور در بخش ساختمان مصرف می شود که بسیار زیاد است.
وی افزود :باید عمده انرژی تولیدی کشور به سمت بخش های مولد و صنعت برودتا ارزش افزوده ایجاد کند.
نوذری ، روند مصرف انرژی در کشور را در مقایسه با میانگین جهانی تاسف بار خواند و گفت:حیف است که روزی 530 میلیون مترمکعب گاز تولید می کنیم اما سهم ما در بازار صادراتی گاز کمتر از 1 درصد است.
وزیر نفت افزود : در زمان اوج مصرف گاز ناچار می شویم تزریق گاز به چاه های نفتی را کاهش دهیم .
وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به عزم دولت نهم برای بهینه کردن مصرف انرژی که در تصمیم بزرگ اقتصادی هدفمند کردن یارانه ها متجلی است این مقوله ساماندهی شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news126906.html