هموطن آنلاین _ امام جمعه موقت تهران گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند فراهم کردن رشد اقتصادی در همه زمینه ها بر مسئولان فریضه است و باید این امر صورت گیرد.
امام جمعه موقت تهران در خطبه دوم نماز جمعه تهران گفت : رمز وحدت ما ، مرکزیت الهی است که با لباس ولایت آمده است و مردم ایران ، آن را انتخاب کردند.
حجت الاسلام والمسلمین صدیقی با اشاره به سخنان مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی و تاکید ایشان بر جهاد اقتصادی افزود: مردم پرچم انقلاب را برافراشتند و ولایت واقعی را که حکومت الهی و به زیر کشاندن سکولاریزه بود انتخاب کردند.
حجت الاسلام والمسلمین صدیقی با بیان اینکه مردم ایران خود را برای اسلام خواسته اند، افزود: مردم ما فداکار، ایثارگر و موحد هستند که مال و جانشان را تا امروز بر طبق اخلاص گذاشته و در راه اسلام عرضه کرده اند به نحوی که ملت های منطقه نیز در انقلاب های امروز خود از مردم ایران الگو می پذیرند.
وی تصریح کرد: بنابراین کسانی که به مردم ایران بی توجه باشند و ریخت و پاش کنند، جفای به خود ، مردم و تاریخ کرده اند و جا دارد از نظر رفاه و اقتصادی به فکر مردم باشند.
خطیب جمعه تهران همچنین پیگیری رهنمودهای مقام معظم رهبری را در دیدار دولتمردان خواستار شد.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر حرکت مسئولان و برنامه ریزان کشور بر اساس سند چشم انداز 20 ساله نظام گفت: ما روزمرگی را قبول نداریم و این برنامه داشتن ، اقتضا می کند چند سال دیگر در منطقه اول باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین صدیقی همچنین با اشاره به موضوع مقابله با تحریم ها افزود: دنیا با جنگ نظامی، ستون پنجم و جنگ نرم به مقابله با ملت ایران برخاست اما ملت ما سرافراز بیرون آمد و حال می خواهند ما را از طریق تحریم ها بشکنند.
وی گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند فراهم کردن رشد اقتصادی در همه زمینه ها بر مسئولان فریضه است و باید این امر صورت گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین صدیقی افزود: دولت فعلی اقدامات بسیار خوبی انجام داده است اما نباید به وضع موجود قناعت کرد و باید پیشرفت ها را باتوجه به وعده ها درنظر گرفت و مقایسه کرد.
خطیب جمعه تهران در ادامه با بیان اینکه خداوند همواره پشتیبان ملت ایران اسلامی بوده است، گفت: واقعا آسمان از این همه معنویت مردم ما به ویژه جوانان در ماه مبارک رمضان و شب های قدر نور می گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین صدیقی با تشکر از حضور حماسی مردم در روز قدس افزود: روز قدس روز اسلام است و امام این روز را برای حمایت از مظلومان فلسطینی اعلام کردند.
وی گفت: ملت های مسلمان از جمله ملت هایی که انقلاب کرده اند بخصوص ملت مصر در کنار ملت ایران در روز قدس، شعار مرگ بر اسرائیل سردادند و حتی ملت مصر در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در این کشور تجمع کردند و خواستار نصب پرچم فلسطین بر بالای این سفارت شدند.
امام جمعه موقت تهران همچنین با اشاره به نامگذاری 10 شهریور به نام روز پدافند، افزود: حضور این عزیزان در آسمان کشور جرات و جسارت را از دشمن می گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین صدیقی در پایان با اشاره به فاجعه قحطی در سومالی گفت: مسئله سومالی همچنان جزو اولویت هاست؛ ملت ایران به فضل الهی همیشه در این عرصه قهرمان بوده است ولی باید استمرار داشته باشد. |