یك دلال ماشین در وین می خواهد رییس جمهور مصر شود
ایرنا , سه شنبه 11 بهمن 1390 - ساعت 09:38

'حسین بركت' كه 15 سال است در وین ماشین خرید و فروش می كند و شركت خدمات نظافتی داشته است قصد دارد رییس جمهور مصر شود.

 

هموطن آنلاین -روزنامه اتریشی'كرونه' با اشاره به این مطلب نوشت:'حسین بركت' در فیس بوك پایگاه اینترنتی مبارزه انتخاباتی خود را راه اندازی كرده است.
به نوشته این روزنامه،'بركت' شعار انتخاباتیش را اینگونه برگزیده است؛ 'ما بایستی سیستم بهداشت و درمان خود را بهبود بخشیم و عدالت اجتماعی را ایجاد كنیم،بخصوص برای زنان و كودكان. بیسوادی باید ریشه كن شود.'
روزنامه اتریشی ادامه داد:'بركت' قصد دارد دوره ریاست جمهوری هر فرد را به دو دوره محدود سازد و درجهت حفاظت از محیط زیست نیز گام بردارد.
به عقیده این نامزد انتخابات مصر،با كاشت یك میلیارد درخت خرما می توان تولید اشتغال كرد.
'بركت' گفته است:'من سالها بود كه از سوی رژیم مبارك تحت پیگرد قرار داشتم و اكنون فرصتی دست داده است تا بتوانم تغییراتی ایجاد كنم.'
روزنامه اتریشی'كرونه'درپایان مطلب خود نوشت:اینكه آیا 'بركت' می تواند این معجزه را به واقعیت برساند،سوالی است كه آینده روشن می سازد، اما در سرزمین فراعنه همه چیز امكان پذیر است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news181415.html