لاریجانی:ملت ایران محکم در کنار ملت مظلوم فلسطین خواهد ایستاد
يكشنبه 23 بهمن 1390 - ساعت 21:32

آقای لاریجانی گفت: ملت ایران همچنان محکم و استوار در کنار ملت مظلوم فلسطین ایستاده است و خواهد ایستاد.

 

هموطن آنلاین_ رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار نخست وزیر دولت منتخب فلسطین با اشاره به آیات و وعده‌های محکم الهی تصریح کرد: پیروزی ملت فلسطین نزدیک است و نصرت الهی سرانجام شامل ملت مجاهد و مقاوم فلسطین خواهد شد.
آقای لاریجانی بر استمرار حمایت قاطع و همه‌جانبه جمهوری اسلامی ایران از مردم مظلوم فلسطین تاکید کرد و افزود: ملت ایران همچنان محکم و استوار در کنار ملت مظلوم فلسطین ایستاده است و خواهد ایستاد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با ارائه تحلیلی از شرایط جدید در منطقه و تأثیر روند بیداری اسلامی در آرمان فلسطین گفت: رژیم صهیونیستی با تحولات جدید در منطقه به شدت در انزوا قرار گرفته و درباره چشم انداز روند تحولات کنونی به شدت در هراس است.
وی استقامت و پایداری بر اصول و آرمان‌ها و جلوگیری از سوء استفاده دشمنان امت اسلامی از تحولات کنونی را مهم‌ترین وظیفه انقلابیون منطقه دانست.
رئیس مجلس با اشاره به تحولات سوریه تصریح کرد: دشمنان امت اسلامی نگران دموکراسی در منطقه و سوریه نیستند، آنها درصدد خارج کردن رژیم صهیونیستی از انزوا و ضربه زدن به خط مقاومت علیه اشغالگران قدس در منطقه هستند.
وی افزود: مردم سوریه خودشان تصمیم می گیرند و دخالت خارجی ضرورتی ندارد.
بر اساس این گزارش، اسماعیل هنیه نخست وزیر دولت منتخب فلسطین نیز در این دیدار ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به ملت ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران در همه پیروزی‌های ملت فلسطین شریک و سهیم بوده است.
وی با قدردانی از کمک‌های معنوی ایران به آرمان فلسطین افزود: ملت ایران عزت و سربلندی را به امت اسلامی بازگرداند.
اسماعیل هنیه با تاکید بر پایبندی مقاومت اسلامی فلسطین به آرمان و اصول خود گفت: مقاومت تنها گزینه راهبردی ملت فلسطین است و تمام پیروزی‌های به دست آمده حاصل مقاومت و پایاری بر اصول و آرمان‌های مقاومت اسلامی بوده است.
وی تشکیل کشور فلسطین از نهر تا بحر، تاکید بر مقاومت به عنوان تنها راه نجات ملت فلسطین و استفاده از تمام ظرفیت های جهان اسلام برای آزادی سرزمین‌های فلسطینی را سه اصل راهبردی مقاومت اسلامی دانست.
هنیه خاطرنشان کرد: مقاومت اسلامی در فلسطین از آزادی تمام سرزمین‌های فلسطینی حمایت خواهد کرد.
رئیس دولت منتخب مردم فلسطین در ادامه با تأیید دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در مورد تحولات منطقه از جمله اوضاع سوریه گفت: بهترین شرایط در سوریه اجرای اصلاحات و حفظ این کشور در خط مقاومت علیه رژیم صهیونیستی است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news182068.html