کی‌روش: دوست داشتم مقابل رسانه ورزش بازی کنم، اما پزشک اجازه نداد
پنجشنبه 21 ارديبهشت 1391 - ساعت 22:51

سرمربی تیم ملی فوتبال گفت: امروز دوست داشتم در کار خیرخواهانه مقابل رسانه ورزش بازی کنم، اما به دلیل مصدومیت پزشک این اجازه را به من نداد.

 

هموطن آنلاین_ سرمربی تیم ملی فوتبال گفت: امروز دوست داشتم در کار خیرخواهانه مقابل رسانه ورزش بازی کنم، اما به دلیل مصدومیت پزشک این اجازه را به من نداد.
کارلوس کی‌روش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و رسانه ورزش اظهار داشت: کار خیرخواهانه‌ای که امروز انجام شد هیچ‌گاه فراموش نمی‌کنم؛ خیلی دوست داشتم که در این بازی بتوانم به میدان بروم، اما پزشک تیم ملی به دلیل اینکه از ناحیه پا آسیب دیده بودم تشخیص داد که بازی نکنم. به هر حال در این بازی حاضر شدم و از روی نیمکت کار را دنبال کردم. خوشحالم که سهمی در این کار خیر داشتم. این کار به معنی واقعی کار جوانمردانه است.
وی گفت: کودکان سرطانی را امروز دیدم و خوشحالم که توانستم به آنها کمک کنم.
سرمربی تیم ملی در مورد تیم رسانه ورزش گفت: خوشحالم که خبرنگاران را دیدم آنها اگر خودشان در میدان فوتبال باشند همه سختی‌ها را متوجه خواهند شد.
کی‌روش در مورد شرایط تیم ملی گفت: در مورد این موضوع صحبتی نمی‌کنم.
وی در مورد اینکه قرار بود کریم باقری به عنوان دستیارش انتخاب شود عنوان کرد: در مورد این موضوع هم فعلا نظری ندارم.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news185518.html