ايتاليا سفير خود را از هند فراخواند
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - ساعت 13:09

منابع آگاه اعلام کردند گفته می شود این دو تفنگدار ایتالیایی در ماه فوریه ماهیگیران هندی را با دزدان دریایی اشتباه گرفته اند و آنها را کشته اند.

 

هموطن آنلاین_ پس از آنکه پلیس ایالت کرالای هند روز جمعه دو تفنگدار ایتالیایی را به کشتن دو ماهیگیر هند متهم کرد، ایتالیا سفیر خود را از هند فراخواند.
این منابع افزودند گیاکامو سانفلیس دی مونته فورتی سفیر ایتالیا در هند چند ساعت پس از آنکه دو تفنگدار ایتالیایی توسط پلیس هند به قتل متهم شدند برای مذاکرات فراخوانده شد.
منابع آگاه اعلام کردند گفته می شود این دو تفنگدار ایتالیایی در ماه فوریه ماهیگیران هندی را با دزدان دریایی اشتباه گرفته اند و آنها را کشته اند.
در همین حال، وزارت خارجه ایتالیا در بیانیه ای اعلام کرد در پی تحولات مربوط به متهم شدن دو نظامی ایتالیایی در کرالای هند، سفیر ایتالیا در دهلی نو برای مشورت فراخوانده شده است.
خبرگزاری شینهوا از دهلی نو گزارش داد، ایتالیا اعلام کرده است که این حادثه در آبهای بین المللی روی داده است و هند هیچ اختیاری در این باره ندارد. بنابراین این دو تفنگدار باید در دادگاههای ایتالیا محاکمه شوند. با این حال مسئولان هندی می گویند این حادثه در آبهای این کشور روی داده است.
براساس قوانین جزایی هند، در صورت مجرم شناخته شدن این دو تفنگدار ایتالیایی، با حبس ابد و حتی مجازات اعدام روبرو خواهند بود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news185828.html