چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فناوری اطلاعات اشتباه اپل اسرار شرکت را به باد داد

 
 

فارس , دوشنبه 18 ارديبهشت 1391

اشتباه اپل اسرار شرکت را به باد داد

 
 

در جریان به روزرسانی سیستم عامل OS X شرکت اپل یک اشتباه سهوی برنامه نویسی موجب شد تا کلمات عبور ذخیره شده برای اولین نسخه FileVault افشا شود.

هموطن آنلاین_ در جریان به روزرسانی سیستم عامل OS X شرکت اپل یک اشتباه سهوی برنامه نویسی موجب شد تا کلمات عبور ذخیره شده برای اولین نسخه FileVault افشا شود.
این کلمات عبور دسترسی به کدهای برنامه نویسی نرم افزار FileVault را ممکن کرده اند که فناوری منحصربه فرد اپل برای رمزگذاری اطلاعات محسوب می شود.
کارشناسان امنیتی می گویند این بی دقتی خطرناک به شدت به ضرر اپل تمام شده و تبعات امنیتی فراوانی را برای این شرکت و کاربران رایانه های مک به ارمغان می آورد.
به روزرسانی یاد شده برای نسخه 10.7.3 سیستم عامل مک تابدان حد با سهل انگاری انجام شده که کلمه عبور نسخه های قدیمی نرم افزار FileVault به راحتی در آن در حال مشاهده است و حتی کاربران آماتور هم با اندکی دقت می توانند آنها را پیدا کنند. متخصصان امنیتی به کاربران توصیه کرده اند هر چه سریع تر با به روزرسانی نرم افزار FileVault و استفاده از آخرین نسخه آن مانع از سواستفاده هکرها و ویروس نویسان از سهل انگاری اپل شوند.
اپل نرم افزار FileVault را در دو نسخه عرضه کرده است. نسخه قدیمی رمزگذاری محتوای پوشه ها را استفاده از استاندارد 128 بیتی Advanced Encryption Standard یا (AES) ممکن می کند و در نسخه به روزشده موسوم به FileVault 2 که همراه با سیستم عامل OS X Lion عرضه شده کل محتوای هارد دیسک به سادگی قابل رمزگذاری است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار