 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
تیرآهن 12 متری وارد دو خودرو سواری شد
|
| | | |
 | یکی از تیرآهن های 12 متری از روی پل نگهدارنده به دلیل شیب تند خیابان و عدم رعایت موارد ایمنی حرکت کرده و با عبور از شیشه های دو خودرو سواری، متوقف شده بود. |  هموطن آنلاین_شیب شدید خیابان و رعایت نکردن نکات ایمنی باعث رها شدن تیرآهن 12 متری و وارد شدن به داخل دو خودرو سواری شد.
شب گذشته با دریافت خبر وقوع حادثه برخورد تیرآهن 12 متری با دو دستگاه خودرو، آتشنشانان ایستگاه 94 و نجات 3 به محل حادثه واقع در خیابان حصارک اعزام شدند.
مجید شهرمی فرمانده نجاتگران اعزامی با بیان این مطلب که حادثه، خسارت جانی در پی نداشت، گفت: یک ساختمان سه طبقه در داخل خیابان کشاورز در حال مقاوم سازی ساختمان بوده که غیراستاندارد بودن نکات ایمنی در هنگام اجرای مهندسی، باعث بروز حادثه می شود.
وی افزود: یکی از تیرآهن های 12 متری از روی پل نگهدارنده به دلیل شیب تند خیابان و عدم رعایت موارد ایمنی حرکت کرده و با عبور از شیشه های دو خودرو سواری، متوقف شده بود.
شهرمی خاطرنشان کرد: آتش نشانان بلافاصله پس از ایمن سازی محل و مهار تیر آهن ها و زدن کارگاه مناسب خودرو های سواری پس از دو ساعت سی دقیقه عملیات آزاد کرده و پس از ایمن سازی محل و دادن تذکرات ایمنی به ماموریت خود پایان دادند.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|