پنجشنبه 21 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی ورزشی دنیزلی به خاطر بیماری اعضای خانواده‌اش به مرخصی رفت/هواداران منتظر ناگفته‌هایم باشند

 
 

چهارشنبه 20 ارديبهشت 1391

دنیزلی به خاطر بیماری اعضای خانواده‌اش به مرخصی رفت/هواداران منتظر ناگفته‌هایم باشند

 
 

هواداران عزیز پرسپولیس بدانند ما فصل آینده اگر خدا اجازه دهد تیمی سالم، کامل، پر قدرت و مستحکم می‌سازیم تا بتوانیم سال جاری را جبران کنیم.

هموطن آنلاین_مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت: دنیزی به دلیل بیماری 2 تن از اعضای خانواده‌اش با اجازه من راهی کشورش شد.
محمد رویانیان که در چین به سر می برد، در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: امسال شرایط طوری شد که بیشتر از این کاری از دست ما بر نمی‌آمد. هواداران قبول کنند که ما تلاش‌های خود را انجام دادیم اما به این نقطه رسیدیم.
وی افزود: امیدوارم فصل آینده با تمام قوا و نیروی جدید وارد میادین شویم. در حال حاضر هر گونه اظهار نظر به این شرایط پرسپولیس ضربه بیشتری می‌زند. ضمن احترام به کلیه عزیزانی که دلسوز پرسپولیس هستند فعلا می‌خواهم سکوت کنم و به زودی حرف‌هایم را می‌زنم تا طرفداران پرسپولیس متوجه همه چیز شوند.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در جواب سؤالی که چرا دنیزلی بدون اجازه شما راهی کشورش شده گفت: آخرین وضعیت کادر فنی را همیشه زیر نظر داریم. من و همکارانم از این موضوع هیچ وقت چشم پوشی نخواهیم کرد. دنیزلی بعد از بازی با راه آهن با من تماس گرفت و از من مرخصی اضطراری خواست. پدر همسر این مربی به دلیل بیماری سرطان وضعیت خوبی ندارد و از طرف دیگر همسر وی نیز باید تحت عمل جراحی قرار می‌گرفت. باید چه جوابی به او می‌دادم؟ از روی انسانیت اجازه دادم به کشورش برود تا در کنار خانواده‌اش باشد.
وی افزود: امروز با دنیزلی تماس گرفتم و گفتم هر چه سریعتر به ایران برگردد اما محسن آشوری هم آمادگی کاملی دارد تا تمرینات را از روز چهارشنبه با نظم خاصی رو به جلو ببرد.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس خطاب به هواداران گفت: می‌دانم ناراحتید اما به زودی ناگفته هایم را بیان خواهم کرد. از داخل باشگاه و بیرون باشگاه حرف‌های زیادی دارم که بعد از یک پیروزی خوب مقابل الشباب آنها را اعلام می‌کنم. فعلا صبر و حوصله برای پرسپولیس مهم است و به موقع من حرف‌های خودم را می‌زنم.
وی افزود: هواداران عزیز پرسپولیس بدانند ما فصل آینده اگر خدا اجازه دهد تیمی سالم، کامل، پر قدرت و مستحکم می‌سازیم تا بتوانیم سال جاری را جبران کنیم.
رویانیان در پاسخ به سؤالی که چرا در غیابش کسی در باشگاه حضور ندارد که جواب سؤالات را بدهد گفت: قائم مقام من به همراه پرسنل باشگاه حضور دارند و کارها را زیر نظر دارند و برای باشگاه برنامه ریزی می‌کنند. از طرف دیگر محسن آشوری نیز کاملا آماده است برنامه‌ها را اجرایی کند. مشکلی نداریم ما فقط بابت باخت‌های که پیش آمده بسیار متاسف هستیم اما چاره‌ای نیست جز تحمل.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: ورزش ::
بازی های تیم ملی در سینما

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار