چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی تغذيه بستني بسته‌بندي شده بخوريد

 
 

سه شنبه 26 ارديبهشت 1391

بستني بسته‌بندي شده بخوريد

 
 

ا توجه به گراني زعفران، هم رنگ و هم طعم زعفران مي‌تواند مورد تقلب قرار گيرد. برخي توليدكنندگان از رنگ‌هاي مجاز خوراكي استفاده مي‌كنند كه كيفيت زعفران طبيعي را ندارد.

هموطن آنلاین_ كارشناس مسوول واحد اسانس آزمايشگاه مرجع كنترل غذا و داروي سازمان غذا و دارو، با اشاره به اين‌كه سال گذشته سه درصد از بستني‌هاي فله‌اي موجود در بازار حاوي طعم‌دهنده‌ها و اسانس‌هاي تقلبي بود از مردم خواست تا از بستني‌ها و آبميوه‌هاي بسته‌بندي شده ـ بويژه در فصل تابستان ـ استفاده كنند.
اكرم فراهاني با بيان اين‌كه كنترل بخشي از اسانس‌هايي كه به عنوان طعم‌دهنده در مواد غذايي و دارويي استفاده مي‌شود بر عهده وزارت بهداشت و كنترل بخشي ديگر بر عهده معاونت‌هاي غذا و داروي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور است، اظهار كرد: ميزان تقلب در طعم‌دهنده‌ها و رنگ‌ها بالاست، زيرا مردم قادر به تشخيص آن نيستند.
وي اضافه كرد: به عنوان مثال با توجه به گراني زعفران، هم رنگ و هم طعم زعفران مي‌تواند مورد تقلب قرار گيرد. برخي توليدكنندگان از رنگ‌هاي مجاز خوراكي استفاده مي‌كنند كه كيفيت زعفران طبيعي را ندارد.
فراهاني با بيان اين‌كه علاوه بر زعفران‌هاي بسته‌بندي شده در بازار، از زعفران‌هاي تقلبي و ساير طعم‌دهنده‌ها در توليد بستني‌ها استفاده مي‌كنند، گفت: طبيعتا انتظار داريم بستني‌هاي ميوه‌اي حاوي طعم طبيعي ميوه‌ها باشد، تا مردم هم در حين استفاده كمتر آسيب ببينند.
وي افزود:‌ البته كارخانه‌هايي كه تحت نظر وزارت بهداشت است، كنترل مي‌شود. اين تقلب‌ها بيشتر در محصولات فله‌اي نظير بستني‌هاي سنتي مشاهده مي‌شود.
فراهاني با اشاره به اين‌كه حتي ممكن است كافي‌شاپ‌هايي كه خودشان بستني توليد مي‌كنند از طعم‌دهنده‌ها و اسانس‌هاي مصنوعي و تقلبي استفاده كنند،‌ گفت: لازم است نظارت بيشتري بر اين مراكز صورت پذيرد.

 
 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار