چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اجتماعی رئیس مرکز آمار: آمار اشتغال دقیق و استاندارد است

 
 

چهارشنبه 27 ارديبهشت 1391

رئیس مرکز آمار: آمار اشتغال دقیق و استاندارد است

 
 

آقای عادل آذر گفت : البته ایجاد شغل و فرصت شغلی فرق می کنند ، فرصت شغلی می تواند از دامنه زمانی یکسال هم بگذرد و سال های آینده اثربخشی داشته باشد و بخشی از سیاست های دولت در سال اینده جواب می دهد.

هموطن آنلاین_ رئیس مرکز آمار ایران با بیان این که آمار اشتغال و بیکاری، دقیق و استاندارد است ، اعلام کرد :دولت در سال های 89 و 90 برای ایجاد حدود چهار میلیون فرصت شغلی برنامه ریزی کرده که به ترتیب 1،1 میلیون شغل در سال 89 و 1،4 میلیون شغل در سال 90 ایجاد کرده است.
آقای عادل آذر گفت : البته ایجاد شغل و فرصت شغلی فرق می کنند ، فرصت شغلی می تواند از دامنه زمانی یکسال هم بگذرد و سال های آینده اثربخشی داشته باشد و بخشی از سیاست های دولت در سال اینده جواب می دهد.
وی افزود : طرح های آمارگیری نیروی کار به صورت فصلی اجرایی شود که 4 طرح در یک سال می شود.عادل‌اذر گفت : استاندارد آمارگیری همان استانداردهای جهانی کشورهای پیشرفته و توسعه یافته و در حال توسعه و کشورهای اسلامی از جمله جمهوری اسلامی ایران است و سازمان ملل (بخش آمار) و سازمان بین المللی نیروی کار هم این استانداردها را تایید و اعمال کرده اند.
وی افزود: در سال گذشته به طور دقیق یک میلیون و 375 هزار شغل پایدار ایجاد شده و نرخ بیکاری هم با 1،2 درصد کاهش به 12،4 درصد رسیده است و یک میلیون 150 هزار شغل هم جابجایی و نقل و انتقال داشتیم.
رئیس مرکز آمار ایران گفت: این آمارها با مراجعه به47 هزار خانوار شامل 180 هزار نفر و با پرسشنامه 37 سوالی ، جمع آوری و کنترل می شود و روش ها همان روش هایی است که در دولت های قبلی هم اجرا می شد و از این دولت به آن دولت هم فرقی نمی کند.
وی از اصحاب رسانه و مردم خواست به امارهای رسمی کشور احترام و اطمینان داشته باشند ، در تمام دنیا یک مرجع است و موقعی که آماری می دهد آبروی آن نظام است و همه آن عدد و رقم را مطرح می کنند و آن مرجع در کشور ما طبق قانون برنامه پنجم ، مرکز ‌آمار ایران است و مرجع رسمی تهیه، تولید و انتشار آمار مرکز آمار است.
عادل‌اذر گفت: همه مبنای عددی را آمارهای مرکز آمار قرار دهند ، البته تحلیل و نقد هم بکنند اما زیرسوال بردن آن درست نیست.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اجتماعی ::
کهورک زاهدانف گرم ترین نقطه جهان

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار